banner1
banner2
banner3

Babagan awake dhewe

Waca liyaneGO

Hebei Saiyong new material Technology Co.,Ltd.khusus ing R&D, manufaktur lan marketing APIS, intermediet pharmaceutical, kita duwe loro manufaktur afiliasi.Luwih saka 70 persen produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara.

ngerti luwih akeh babagan perusahaan
about
X

Produk Kita

Perusahaan duwe sistem manajemen kualitas sing lengkap, peralatan produksi otomatis sing ndhukung diwasa.

kita saran kanggo milih
kaputusan tengen

  • Tim kita
  • Budaya Perusahaan

Pabrik kita dumunung ing ShiJiaZhuang City, R & D kimia penting lan basis produksi ing China.Ing taun-taun pungkasan, Hebei Saiyong New Material Technology Co., Ltd.wis ngadegake tim profesional lan manajemen majeng, unggul ing sumber produk lan produk khusus.

Hebei Saiyong New Material Technology Co., Ltd wis nggawe kolaborasi sing cedhak karo sawetara institusi terkenal ing China.Pangembangan kimia anyar, sintesis khusus wis dadi bagian penting saka produksi bahan kimia kita.

service

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik

  • 1000
    1000
    Lintang Comfort
  • 302
    302
    Staff Profesional
  • 30
    30
    Taun Pengalaman
  • 640
    640
    Pemasok

KATEGORI PRODUK

Pitakonan kanggo pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • 新闻用图片

    API (Bahan Farmasi Aktif) Pasar Penengah 2022-2030

    Laporan pasar Intermediate API (Bahan Farmasi Aktif) minangka dhasar sing cocog kanggo wong-wong sing golek sinau lan analisis lengkap babagan pasar Intermediate API (Bahan Farmasi Aktif).Laporan iki ngemot macem-macem studi lan informasi ...
    maca liyane
  • blog01

    Hebei Saiyong new material Technology Co.,Ltd.

    Hebei Saiyong new material Technology Co.,Ltd.khusus ing R&D, manufaktur lan marketing APIS, intermediet pharmaceutical, kita duwe loro manufaktur afiliasi.Luwih saka 70 persen produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara.Pabrik kita dumunung ing Wuhan ...
    maca liyane
  • blog03

    Analisis agen pemutih

    Kosmetik dikenal kanggo saben wanita sing nggawe amarga digunakake saben dina.Nanging, amarga iki, kadhangkala dheweke bakal nglirwakake sawetara akal sehat babagan kosmetik.Saben kita kudu ngerti akal sehat iki nalika nggunakake kosmetik.Bisa mbantu nggunakake kosmetik kanthi luwih bener.Apa sampeyan ngerti ...
    maca liyane
  • blog02

    Produk Unggulan paling anyar

    Jeneng Produk Nomer CAS p-Anisoyl chloride 100-07-2 4-Methoxybenzoic acid 100-09-4 4-Amino-3-phenylbutyric acid Hcl 1078-21-3 Ibuprofen 58560-75-1 4-Acetamidophenol 103-90 2-(benzilideneamino)-2-metilpropan-1-ol 22563-90-2 2-(benzilamino)-2-metilpropan-1-ol 10250-27-8 2,2′-...
    maca liyane