page_banner

produk

Grosir 2-Bromo-1-fenil-1-pentanone

Katrangan singkat:

sinonim
1-Pentanone, 2-bromo-1-fenil-
2-Bromo-1-fenilpentan-1-siji
2-Bromo-1-fenil-pentan-1-siji
2-Bromo-1-fenil-1-pentanone
2-Bromovalerophenone


Detail Produk

Tag produk

Jeneng umum 2-Bromo-1-fenil-1-pentanone
Nomer CAS 49851-31-2 Bobot Molekul 241.124 bfdg
Kapadhetan 1,3±0,1 g/cm3 Titik didih 282.3±13.0 °C ing 760 mmHg
Formula Molekul C11H13BrO Titik Lebur N/A
MSDS N/A Titik Flash 42,5±7,2 °C

Jeneng a-Bromovalerophenone
Sinonim More Sinonim

Sifat Kimia & Fisik

Kapadhetan 1,3±0,1 g/cm3
Titik didih 282.3±13.0 °C ing 760 mmHg
Formula Molekul C11H13BrO
Bobot Molekul 241.124
Titik Flash 42,5±7,2 °C
Massa persis 240.014969
PSA 17.07
LogP 3.6
Tekanan uap 0,0±0,6 mmHg ing 25°C
Indeks Refraksi 1.541

Informasi Safety

Kode HS 2914700090

hfd (1) hfd (2) hfd (3)

adat

Kode HS 2914700090
Ringkesan HS: 2914700090 turunan halogenated, sulfonated, nitrated utawa nitrosated saka keton lan kuinon, kanthi fungsi oksigen liyane Tarif rebate pajak:9,0% Kahanan pengawasan: ora ana PPN:17,0% Tarif MFN:5,5% Tarif umum:30,0%

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita