page_banner

produk

2-Bromo-4′-Metilpropiofenon

Katrangan singkat:

sinonim
2-Bromo-1-(4-methylphenyl)propan-1-siji
2-Bromo-1-(p-tolyl)propan-1-siji
2-Bromo-1-(4-methylphenyl)-1-propanon
2-Bromo-4′-methylpropiophenone
1-Propanon, 2-bromo-1-(4-methylphenyl)-
EY1&VR D1
2-bromo-4-metilpropiofenon


Detail Produk

Tag produk

Jeneng umum 2-Bromo-4′-methylpropiophenone
Nomer CAS 1451-82-7 Bobot Molekul 227.098
Kapadhetan 1,4±0,1 g/cm3 Titik didih 273.2±15.0 °C ing 760 mmHg
Formula Molekul C10H11BrO Titik Lebur 75-77ºC
MSDS N/A Titik Flash 58,6±7,7 °C

Sifat Kimia & Fisik

Kapadhetan 1,4±0,1 g/cm3
Titik didih 273.2±15.0 °C ing 760 mmHg
Titik Lebur 75-77ºC
Formula Molekul C10H11BrO
Bobot Molekul 227.098
Titik Flash 58,6±7,7 °C
Massa persis 225.999313
PSA 17.07
LogP 3
Tekanan uap 0,0±0,6 mmHg ing 25°C
Indeks Refraksi 1.552
Kondisi panyimpenan Kulkas
Kelarutan banyu Larut ing kloroform lan metanol

Informasi Safety

Kode Bahaya Xn
Frasa Resiko 22
Kode HS 2914700090
Kode HS 2914700090
Ringkesan HS: 2914700090 turunan halogenated, sulfonated, nitrated utawa nitrosated saka keton lan kuinon, kanthi fungsi oksigen liyane Tarif rebate pajak:9,0% Kahanan pengawasan: ora ana PPN:17,0% Tarif MFN:5,5% Tarif umum:30,0%

FAQ

1. Sapa kita?
Hebei Saiyong New material Technology Co., Ltd.Area perusahaan kita luwih saka 60.000 meter persegi. Iki khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran API, intermediet farmasi, kita duwe loro produsen afiliasi.Luwih saka 70 persen produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara.Pabrik kita dumunung ing Wuhan, R & D kimia penting lan basis produksi ing China

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita