page_banner

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

1214

Profil Perusahaan

Hebei Saiyong new material Technology Co.,Ltd.
Wewengkon perusahaan kita luwih saka 60.000 meter persegi. Iki khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran API, intermediet farmasi, kita duwe loro produsen afiliasi.Luwih saka 70 persen produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara.Pabrik kita dumunung ing Wuhan, R & D kimia penting lan basis produksi ing China.

Perusahaan kita wis ngenalaken konsep marketing modern, ngiring wong-oriented, adhedhasar riset ilmiah lan pangembangan, aliansi vertikal, circulation lan sales, lan dadi perusahaan manufaktur kanggo distribusi terminal.
Ngupaya pembangunan jangka panjang kanthi kerangka produk lan jaringan pemasaran kanthi integritas, kualitas dhuwur lan rega sing apik, lan mujudake hubungan pangembangan interaktif sing berkualitas tinggi saka integrasi riset ilmiah, manufaktur lan pemasaran.

Ing taun kepungkur, Hebei Saiyong materi anyar Technology Co., Ltd.Wis nggawe tim profesional lan manajemen majeng, unggul ing sumber produk lan produk khusus.Hebei Saiyong materi anyar Technology Co., Ltd. wis dibangun collaborations cedhak karo sawetara institutes kondhang ing China.Pangembangan kimia anyar, sintesis khusus wis dadi bagian penting saka produksi kimia kita.

Kanthi kabijakan kita: "Kredibilitas, Kualitas lan Pelanggan Pertama ".We Sincerely pengin tightly kerjo bareng karo klien sing kasengsem ing produk kita

ca9cb150

ca9cb150

ca9cb150

Apa Pilih Kita

Tim teknis sing kuwat
Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, pengalaman profesional pirang-pirang dekade, tingkat desain sing apik banget, nggawe peralatan cerdas kanthi efisiensi dhuwur.

Niat gawe
Perusahaan kasebut nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 2000.

Kualitas apik banget
Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

Teknologi
Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

Kaluwihan
Produk kita duwe kualitas apik lan kredit supaya kita bisa nyetel akeh kantor cabang lan distributor ing negara kita.

Layanan
Apa iku pra-sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik supaya sampeyan ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

Packing lan Panyimpenan

1563901490186199040_856fd62b-385b-4f47-8415-e6ce3235d95f
1563901490186199040_439f98af-9c0d-4a79-9fd3-61f37d2cf0d6
1563901490186199040_38d48587-afa1-4ffe-9c35-b92c942fe86a