page_banner

produk

dietil 2-(2-fenilacetyl) propanedioat

Katrangan singkat:

sinonim
Etilester asam phenylacetylmalonic
phenylacetyl-malonic acid dietil ester
Phenylacetyl-malonsaeure-diaethylester
Phenylacetylmalonsaeurediethylester


Detail Produk

Tag produk

Jeneng umum Dietil (fenilacetyl) malonat
Nomer CAS 20320-59-6 Bobot Molekul 278.3 gf
Kapadhetan N/A Titik didih N/A
Formula Molekul C15H18O5 Titik Lebur N/A
MSDS N/A Titik Flash N/A

Jeneng: dietil 2-(2-fenilacetyl)propanedioat
Sinonim More Sinonim

Sifat Kimia & Fisik

Formula Molekul C15H18O5
Bobot Molekul 278.3
Massa persis 278.115
PSA 69.67
LogP 1.5406

Informasi Safety

Kode HS 2918300090

hfd (1) hfd (2) hfd (3) hfd (4) hfd (5) hfd (6) hfd (7)

adat

Kode HS 2918300090
Ringkesan 2918300090 asam karboksilat liyane kanthi fungsi aldehida utawa keton nanging tanpa fungsi oksigen liyane, anhidrida, halida, peroksida, asam peroksi lan turunane. Kahanan pengawasan: Ora Ana. PPN: 17,0% . Tarif potongan pajak: 9,0% . Tarif MFN: 6,5%. Tarif umum: 30,0%

Apa aku bisa njaluk conto sadurunge nggawe pesenan akeh?
Ya, kita bisa nyedhiyani conto.Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Apa istilah pembayaran sampeyan?
T / T 30% minangka simpenan, lan imbangan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.Sampeyan uga welcome kanggo pabrik kita kanggo pengawasan

Apa wektu timbal sampeyan?
Umumé, njupuk 20-30 dina sawise nampa simpenan.Wektu timbal tartamtu gumantung saka item lan jumlah pesenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita