page_banner

produk

Pasokan langsung pabrik PMK etil glisida CAS 28578-16-7

Katrangan singkat:

sinonim:

3-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2-Metil-;3,4-MDP-2-Pintermediate;PMKethylglycidate;2-Oxiranecarboxylicacid,3-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2 -Metil-,etilester;etil3-(benChemicalbookzo[d][1,3]dioxol-5-yl)-2-methyloxirane-2-carboxylate;ethyl3-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2-methyloxirane -2-karboksilat; 3,4-MDP-2Pethylester; murah3,4-MDP-2Pethylester


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk

    jeneng produk PMK etil glisida
    CAS 28578-16-7
    MF C12H14O3
    EINECS 226-500-0
    kemurnian 98% min
    Aplikasi Kimia penengah
    MOQ 1 kg
    Bobot molekul 200.16643
    Penampilan bubuk putih

    Aplikasi:

    Methyl pepper epoxy propionate ethyl ester bisa digunakake minangka intermediet sintesis organik lan intermediet pharmaceutical, utamané dipigunakaké ing riset laboratorium lan proses pangembangan lan proses produksi kimia pharmaceutical.

    Syarat pembayaran: T/T, Western Union, Paypal, jaminan perdagangan Ali
    Packing: tas opp utawa minangka panjalukan
    Istilah pengiriman: Ekspres, kargo udara, angkutan laut, kargo rel

    FAQ
    1. Sapa kita?
    Hebei Saiyong New material Technology Co., Ltd.Area perusahaan kita luwih saka 60.000 meter persegi. Iki khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran API, intermediet farmasi, kita duwe loro produsen afiliasi.Luwih saka 70 persen produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara.Pabrik kita dumunung ing Wuhan, R & D kimia penting lan basis produksi ing China

    2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

    3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    intermediet farmasi, intermediet organik, aditif pangan, ADF, bahan baku obat

    4. Apa MOQ sampeyan?
    MOQ kita 10 gram/gaya

    5. Apa sampeyan bisa nindakake pesenan OEM / ODM kanggo pelanggan?
    Ya, We can.we bakal gawé bahan minangka request customer kang

    6. Bisa aku njaluk sampel sadurunge manggonke supaya akeh?
    Ya, kita bisa nyedhiyani conto.Hubungi kita kanggo rincian liyane.

    7. Apa istilah pembayaran sampeyan?
    T / T 30% minangka simpenan, lan imbangan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.Sampeyan uga welcome kanggo pabrik kita kanggo pengawasan

    8. Apa wektu timbal sampeyan?
    Umumé, njupuk 20-30 dina sawise nampa simpenan.Wektu timbal tartamtu gumantung saka item lan jumlah pesenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita