page_banner

Kabar

Analisis agen pemutih

Kosmetik dikenal kanggo saben wanita sing nggawe amarga digunakake saben dina.Nanging, amarga iki, kadhangkala dheweke bakal nglirwakake sawetara akal sehat babagan kosmetik.Saben kita kudu ngerti akal sehat iki nalika nggunakake kosmetik.Bisa mbantu nggunakake kosmetik kanthi luwih bener.Apa sampeyan ngerti kabeh tips kosmetik ing ngisor iki?Ayo padha ndeleng! Pemutihan minangka topik panas.Wong ngarep-arep bisa entuk kulit sing dikarepake liwat produk pemutih.

Ing saiki, akeh whitening agen wis dikembangaké kanggo riset lan pangembangan whitening úa aktif, kayata hydroquinone kimia murni ing tataran awal, asam woh lan extract tissue ing tataran tengah, arbutin, turunan VC lan extract licorice saka tetanduran alam ing. mangsa cedhak.Agen whitening iki wis ketemu kabutuhan konsumen kanggo ombone tartamtu lan stimulus pangembangan pasar whitening, Nanging kita soberly weruh sing efek whitening kimia murni apik, nanging efek sisih luwih.Sanajan efek samping ekstrak tanduran alami murni cilik, efek pemutihan cilik utawa ora mesthi.

Ana akeh bahan pemutih ing China, sing nggawe wong kaget.Umume bahan sing aman ora kepenak.

Meh kabeh bahan mentah sing aman angel dadi efektif ing wektu sing cendhak, lan ana bedane individu.Mung evaluasi model sing bisa digunakake, loro sing paling umum digunakake (meh kabeh bahan mentah whitening dievaluasi), lan padha relatif objektif.

1. Inhibisi aktivitas tyrosinase: 1
2. Aktivitas sel B16 dicegah

Bahan mentah kanthi safety, khasiat, entheng lan stabilitas bisa ditemokake liwat evaluasi klinis lan evaluasi model.

Nikotinamide (VB3) α Arbutin, vitamin C etil eter, asam traneksamat, turunan resorsinol, glycyrrhizin, agen pemutih amino, pemutih tanduran lan liya-liyane.

Nikotinamide (VB3)
Iki minangka agen pemutih sing paling umum lan paling murah.

Nyepetake metabolisme, ningkatake keratinosit sing ngemot melanin, tumindak ing melanin sing wis diprodhuksi, nyuda transfer menyang sel permukaan, ningkatake sintesis protein epidermis, lan nambah tekstur kulit.

Arbutin
β- Arbutin, bubuk putih nganti kuning, ngalangi mekanisme tyrosinase lan nyegah produksi melanin.Ngurangi plak coklat kuning sing gegandhengan karo umur bisa nyuda jumlah bintik srengenge.Bisa nyuda pigmentasi sing disebabake dening radiasi ultraviolet.Ngapikake metabolisme saka kulit sunburned disebabake radiation.

α- Arbutin
Wêdakakêna kristal putih bisa nyandhet aktivitas tyrosinase ing konsentrasi banget β-Arbutin 9 kaping luwih kuwat tinimbang asam kojic lan cyanoquinone.Bisa putih kulit kanthi cepet lan nduweni sifat sing stabil.Bisa banget ngatasi masalah warna lan hidrolisis formula arbutin.

Ing umur beting, ora ana discoloration, ora kena pengaruh suhu, pH, cahya, kanthi stabilitas sing apik.Pemutihan minangka topik panas.Wong ngarep-arep bisa entuk kulit sing dikarepake liwat produk pemutih.

Ing saiki, akeh whitening agen wis dikembangaké kanggo riset lan pangembangan whitening úa aktif, kayata hydroquinone kimia murni ing tataran awal, asam woh lan extract tissue ing tataran tengah, arbutin, turunan VC lan extract licorice saka tetanduran alam ing. mangsa cedhak.Agen whitening iki wis ketemu kabutuhan konsumen kanggo ombone tartamtu lan stimulus pangembangan pasar whitening, Nanging kita soberly weruh sing efek whitening kimia murni apik, nanging efek sisih luwih.Sanajan efek samping ekstrak tanduran alami murni cilik, efek pemutihan cilik utawa ora mesthi.

Ana akeh bahan pemutih ing China, sing nggawe wong kaget.Umume bahan sing aman ora kepenak.

Meh kabeh bahan mentah sing aman angel dadi efektif ing wektu sing cendhak, lan ana bedane individu.Mung evaluasi model sing bisa digunakake, loro sing paling umum digunakake (meh kabeh bahan mentah whitening dievaluasi), lan padha relatif objektif.

1. Inhibisi aktivitas tyrosinase: 1
2. Aktivitas sel B16 dicegah

Bahan mentah kanthi safety, khasiat, entheng lan stabilitas bisa ditemokake liwat evaluasi klinis lan evaluasi model.
Nikotinamide (VB3) α Arbutin, vitamin C etil eter, asam traneksamat, turunan resorsinol, glycyrrhizin, agen pemutih amino, pemutih tanduran lan liya-liyane.

Nikotinamide (VB3)
Iki minangka agen pemutih sing paling umum lan paling murah.

Nyepetake metabolisme, ningkatake keratinosit sing ngemot melanin, tumindak ing melanin sing wis diprodhuksi, nyuda transfer menyang sel permukaan, ningkatake sintesis protein epidermis, lan nambah tekstur kulit.

Arbutin
β- Arbutin, bubuk putih nganti kuning, ngalangi mekanisme tyrosinase lan nyegah produksi melanin.Ngurangi plak coklat kuning sing gegandhengan karo umur bisa nyuda jumlah bintik srengenge.Bisa nyuda pigmentasi sing disebabake dening radiasi ultraviolet.Ngapikake metabolisme saka kulit sunburned disebabake radiation.

α- Arbutin
Wêdakakêna kristal putih bisa nyandhet aktivitas tyrosinase ing konsentrasi banget β-Arbutin 9 kaping luwih kuwat tinimbang asam kojic lan cyanoquinone.Bisa putih kulit kanthi cepet lan nduweni sifat sing stabil.Bisa banget ngatasi masalah warna lan hidrolisis formula arbutin.

Ing umur beting, ora ana discoloration, ora kena pengaruh suhu, pH, cahya, kanthi stabilitas sing apik.


Wektu kirim: Mar-10-2022