page_banner

Kabar

Hebei Saiyong new material Technology Co.,Ltd.

Hebei Saiyong new material Technology Co.,Ltd.khusus ing R&D, manufaktur lan marketing APIS, intermediet pharmaceutical, kita duwe loro manufaktur afiliasi.Luwih saka 70 persen produk diekspor menyang Eropa, Amerika, Jepang lan Asia Tenggara.
Pabrik kita dumunung ing Wuhan, sawijining R & D kimia penting lan basis produksi ing China.Ing taun kepungkur, Hebei Saiyong materi anyar Technology Co., Ltd.wis ngadegake tim profesional lan manajemen majeng, unggul ing sumber produk lan produk khusus.Hebei Saiyong new material Technology Co.,Ltd.wis mbangun kolaborasi sing cedhak karo sawetara institusi sing kondhang ing China.Pangembangan kimia anyar, sintesis khusus wis dadi bagian penting saka produksi bahan kimia kita.

Perusahaan kita wis ngenalaken konsep marketing modern, ngiring wong-oriented, adhedhasar riset ilmiah lan pangembangan, aliansi vertikal, circulation lan sales, lan dadi perusahaan manufaktur kanggo distribusi terminal.
Ngupaya pembangunan jangka panjang kanthi kerangka produk lan jaringan pemasaran kanthi integritas, kualitas dhuwur lan rega sing apik, lan mujudake hubungan pangembangan interaktif sing berkualitas tinggi saka integrasi riset ilmiah, manufaktur lan pemasaran.

Ing taun kepungkur, Hebei Saiyong materi anyar Technology Co., Ltd.Wis nggawe tim profesional lan manajemen majeng, unggul ing sumber produk lan produk khusus.Hebei Saiyong materi anyar Technology Co., Ltd. wis dibangun collaborations cedhak karo sawetara institutes kondhang ing China.Pangembangan kimia anyar, sintesis khusus wis dadi bagian penting saka produksi kimia kita.

Kanthi kabijakan kita: "Kredibilitas, Kualitas lan Pelanggan Pertama ".We Sincerely pengin tightly kerjo bareng karo klien sing kasengsem ing produk kita.


Wektu kirim: Mar-10-2022