page_banner

Solusi

Solusi

sltn-serv-oem

OEM/ODM
Yen sampeyan ...
1. Nggoleki produsen OEM / ODM ing industri iki.
2. Perlu wong sing bisa ngasilake apa sing dikarepake lan duwe desain khusus sing dicithak miturut spesifikasi sampeyan.
Banjur layanan OEM / ODM kanggo sampeyan!

sltn-serv-order

Urutan Sampel
Yen sampeyan…
1. Pengin tuku pesenan sampel dhisik.
2. Tuku pesenan lengkap sawise validasi kualitas produk.
Banjur layanan Sample Order kanggo sampeyan!

sltn-serv-factory

Tur Pabrik
Yen sampeyan...
1. Pengin informasi luwih lengkap babagan perusahaan kita.
2. Kepengin ngunjungi China lan kasengsem nggarap kita.
Banjur layanan Tur Pabrik kanggo sampeyan!